Menu weselne all inclusive

Szampan na powitanie

Obiad:

  • Wykwintna zupa krem
  • Zraz wołowy zawijany
  • Polędwica prosto z pieca na runie leśnym
  • Udka z kaczki duszone z jabłkami
  • Schab pieczony z nadzieniem wędzonych śliwek na konfiturze cebulowej
  • De volaille z masłem i natką pietruszki
  • Kurczak z mozzarellą i szpinakiem
  • Łosoś grillowany na łożu warzywnym z pianką cytrynową

Dodatki:

  • Ziemniaki, frytki, pyzy na parze, kluseczki półfrancuskie
  • Bukiet surówek (4 rodzaje)
  • Zestaw gotowanych warzyw bonduelle lub kapusta czerwona zasmażana

Po obiedzie deser do wyboru:

  • Gruszki w sosie szodonowym
  • Tiramisu
  • Lody waniliowe z gorącymi malinami
  • Pieczywo cukiernicze typu: sernik, szarlotka, kostka włoska ciasto z owocem itp.

Zakąski zimne:

  • Mięsa, ryby pasztety, rolady faszerowane w galarecie
  • Drób w maladze, deska serów i wędlin, sakiewki nadziewane
  • Warzywa w marynatach, koktajl z krewetek
  • Sałatki rozmaite

Do wyboru:

  • Karczek zaprawiany rozmarynem z pieca podany na czosnkowym sosie
  • Udziec wieprzowy pieczony w całości serwowany na sali
  • Boeuf Stroganof

Śniadanie:

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem, zamiennie żurek
  • Golonka gotowana
  • Udko z kurczaka z nadzieniem
  • Szaszłyk przekładany boczkiem
  • Kapusta zasmażania
  • Dodatki: pieczywo, masło, musztarda, chrzan

Napoje:

  • Woda mineralna
  • Sok owocowy
  • Kawa, herbata
  • Wino musujące

Alkohol:

  • Wódka luksusowa bez ograniczeń
  • Wino czerwone bez ograniczeń

Oferta przeznaczona dla osób zabieganych, którzy powierzą całą organizację naszej firmie, goście jedzą, piją i popijają do woli a rachunek się nie zmienia

Koszt ugoszczenia jednej osoby – 180 zł