Menu Sylwestrowe 2018/2019

zupa:

Delikatny krem z pieczonych buraków

 

drugie danie:

Polędwica na sosie borowikowo-pieczarkowym

pieczone ziemniaki, marchewka glazurowana

Golonka gotowana

ziemniaki z koperkiem

kapusta kwaszona zasmażana

 

deser:

fantazja sylwestrowa podawana z kawą

 

zestaw zimnych zakąsek:

schabiki garnirowane w żelu

łososiowa tortilia

roladki z włoską sałatką

pasztet z grzybami

rolada ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

sałatka grecka

masło, pieczywo

 

 po północy:

żurek staropolski

karczek marynowany w ziołach

 

 

 

napoje gorące:

kawa, herbata bez limitu

 

napoje zimne:

woda mineralna

sok pomarańczowy

sok jabłkowy

 

na toast:

wino musujące 1/4 but/os. 

 

Koszt zaproszenia 190/os.